Menu

Aurinkoenergiaa ja luontoteemaiset tapetit luonnon ystävän kotiin

Luonnon ystävä haluaa, että hänen intohimonsa luontoa kohtaan näkyy myös hänen kotonaan. Luonnonvaroja säästävä ja kunnioittava aurinkoenergia on yksi oivallinen vaihtoehto vaalia luonnonmukaisuutta myös omassa asumisessa, eikä aurinkopaneelien hankkiminen ole loppujen lopuksi kovinkaan vaikeaa. Toinen hyvä keino tuoda palanen luontoa kotiin, on valita kodin seinille luontoteemaiset tapetit, joissa näkyy oma rakkaus ainutlaatuista luontoamme kohtaan. Tiesitkö, että kotitapettiin on mahdollista tulostaa jopa oma otos rakkaasta luontokohteesta? Ehkäpä sinultakin löytyy aivan erityisen hyvin onnistunut, kenties vuoden luontokuvan inspiroima, otos, jonka haluaisit ikuistaa kotisi seinälle? Tämä on nyt mahdollista ja kerromme tässä artikkelissa miten.

Aurinkoenergiaa omaan kotiin

Maastamme toivotaan kehittyvän tulevaisuuden mallimaa uusiutuvan energian saralla. Monet kotitaloudetkin ovat olleet entistä kiinnostuneempia vaihtamaan kotinsa energian aurinkoenergiaan ja monet yritykset tarjoavatkin palveluita, joiden avulla kotiin on mahdollista saada aurinkopaneelit jopa yhden päivän aikana. Aurinkopaneelit ovat valinta, joka pienentää kodin hiilijalanjälkeä merkittävällä tavalla. Samalla pitkän ajan kuluessa kotitaloudelle syntyy rahan säästöä auringolla tuotettavan energian ansiosta. Jos haluat kotiisi aurinkopaneelit, ota yhteyttä niitä tarjoavaan yritykseen ja kerro heille tarpeistasi. Joissakin tapauksissa yrityksestä tehdään ensin kartoituskäynti kotonasi. Tämän jälkeen sinun on mahdollista saada tarjous aurinkopaneeleista ja tehdä sopimus niiden asentamisesta. Osa yrityksistä tarjoaa asennusta avaimet käteen -periaatetta noudattamalla.

Luontoteemaiset tapetit omaan kotiin

Laadukas luontoteemainen Kotitapetti on oivallinen tapa tuoda omaan kotiin luontotunnelmaa. Kotitapetti.fi-sivuston valikoimista löydät esimerkiksi kauniita luontoteemaisia valmistapetteja. Tutustu esimerkiksi New Dawn Rose -, Flora-, Herbarium- ja Rabarder -tapetteihin. Myös valmiit valokuvatapetit ovat hyvä vaihtoehto luontoteemaa etsivään kotiin. Sopivia valokuvatapetteja voit löytää esimerkiksi osastoista ”Luonto ja maisema”, ”Maat ja kohteet” sekä ”Harmoniaa ja elämäntapa”.

Yksi hyvä vaihtoehto on teettää valokuvatapetti omasta valokuvasta. Valitse sinulle erityisen rakas luontokuva, lataa se omista kuvista tulostettavien valokuvatapettien palveluun kotitapetti.fi-sivustolla, ilmoita seinäsi mitat, rajaa kuva siirtämällä työkalun kehystä ja klikkaa tilaus ostoskoriin. Muista jättää ilmoittamiisi seinämittoihin riittävä leikkausvara. Sopiva leikkausvara sekä korkeuteen että leveyteen on 3–5 senttimetriä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *