Menu

Säästä yhdistelylainalla ja sijoita aurinkoenergiaan

Jos kotitaloudelle on kertynyt useita erillisiä lainoja, on sille kertynyt maksettavaksi myös useiden lainojen korot sekä muut kulut. Näihin voi kulua kohtuuttoman suuri osa kotitalouden varoista joka kuukausi, minkä vuoksi esimerkiksi aurinkoenergiaan sijoittaminen voi tuntua vain kaukaiselta haaveelta. Tilanteeseen on kuitenkin olemassa yksinkertainen ratkaisu – yhdistelylaina, jonka avulla voi säästää lainojen koroissa ja muissa kuluissa ja samalla säästää rahaa ympäristöystävälliseen aurinkoenergiaan sijoittamista varten. Näin saadaankin näppärästi kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Kuinka yhdistelylaina voi tehdä säästöjä?

Kilpailutettu yhdistelylaina voi tehdä säästöjä kahdella tavalla. Ensinnäkin säästöä syntyy, kun yhdistelylainan ottamisen jälkeen korot ja muut kulut juoksevat enää vain yhdestä lainasta – ei useasta lainasta, kuten aiemmin. Toiseksi säästöä syntyy, jos kilpailuttamisen myötä uuden lainan lainaehdot ovat entisten lainojen ehtoja paremmat.

Velkaantuminen on suomalaisissa kotitalouksissa perin yleistä, ja onkin varmasti omalla tavallaan huojentavaa tietää, ettet ole yksin pohtimassa näitä asioita ja pyrkimässä etsimään ratkaisuja taloutesi ylivelkaantumisen pysäyttämiseksi. Esimerkiksi pikavippien, joita löytyy monista kotitalouksista, lainaehdot saattavat olla asiakkaan kannalta perin ankarat – ja jos tällaisia pikavippejä löytyy kotitaloudelta vielä useita, uppoaa pikavippien lainanhoitokuluihin helposti merkittävä summa rahaa. Yhdistelylainan voi kilpailuttaa helposti ja nopeasti Rahoitu.fi-sivuston kautta, vaikkei sinulla olisikaan aiempaa kokemusta rahoitustarjousten kilpailuttamisesta. Sivuston palvelua voi kokeilla matalalla kynnyksellä, sillä kokeileminen ei sido asiakasta mihinkään!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *